Minä

Olen 29-vuotias rantaviivojen rakastaja, kukkuloiden huiputtaja, koivikon kulkija ja vesieläin. Koulutukseltani olen Teatteritaiteen maisteri, tarkemmin näyttelijä. Viime syksynä toteutin pitkäaikaisen unelmani maailman ympäri matkustamisesta yksin. En ollut sitä ennen matkustanut koskaan itsekseni ja Euroopan ulkopuolinen maailma oli täysin vieras. Matkan tarkoitus oli itsenäistyä, seikkailla ja laannuttaa jatkuvaa reissuintoa. Viimeisen kohdalla kävi tietysti päinvastoin ja uudet seikkailut siintävät jo mielessä.

Sain paljon apua matkani suunnitteluun lukemalla muiden blogeja, ja toivon, että voit hyötyä näistä sivuista suunnitellessasi omaa matkaasi. Sinä, joka et itse halua tai pysty matkustamaan, pääset ehkä tätä kautta kokemaan pienen palasen ohuen vuoristoilman päänsärystä, viidakon kosteudesta ja vedenalaisen maailman rauhasta. Tässä blogissa en kerro juurikaan faktatietoja kohteista, sillä tietoa on jo tarjolla yllinkyllin. Sen sijaan teksteissä on kokemuksia, kommelluksia ja kummastelua. Jos kaipaat puuttuvaa tietoa, kysy rohkeasti. 


Maailmalla nautin etenkin siitä, että ymmärrän oman pienuuteni suhteessa suureen palloon. Sitä kautta näen selkeämmin oman paikkani kokonaiskuvassa.


Pallon polkuja kulkiessa on helppo rakastua maailmaan.


Maat, joissa olen matkustanut:


Australia, Belgia, Bosnia ja Hertsegovina, Chile, Espanja, Fidži, Hollanti, Iso-Britannia, Indonesia, Italia, Itävalta, Japani, Kroatia, Kypros, Latvia, Luxembourg, Malesia, Montenegro, Peru, Portugali, Ranska, Ruotsi, Saksa, Singapore, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Tanska, Tunisia, Turkki, Unkari, Uusi-Seelanti, Yhdysvallat, Vatikaani, Viro

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti