keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Minä kans!


Hei minäkin tein vihdoin kotisivut. Olen aina ollut huono markkinoimaan itseäni näyttelijänä, mutta nyt olen ikävöinyt kameratöitä niin paljon, että päätin ryhdistäytyä asian suhteen. Sehän meni juuri niin kuin sovittiin.

Aloin suunnitella sivujen sisältöä ja kirjoitin ensin asioista, jotka tuntuvat omilta. En tiedä, miten tässä näin kävi, mutta sivuthan eivät liity näyttelemiseen millään tavalla. Juuri ja juuri sentään kerron, että olen ammatiltani näyttelijä. Jatkan siis valitsemallani tiellä itseni markkinoinnin suhteen. Jos joku sen sijaan haaveilee matkustamisesta, tästä voi toivottavasti olla jotain hyötyä.

Olen myös kuullut, että matkoihin liittyvät blogit ja sivustot on yleensä tapana perustaa ennen reissua eikä sen jälkeen, mutta kun ei muutenkaan mennyt ihan by the book, niin ei ole varmaan niin tarkkaa.

Työtarjouksia innokkaasti odotellessa! Eiku.


P.s. Jos seurasit matkaani Facebookissa, ei tämä sivusto todennäköisesti tarjoile paljoakaan uutta, joten pidemmälle ei kannata vaivautua. 

P.p.s. Kun en näyttelemistäni oikein osaa markkinoida, niin edellisen kappaleen huomioiden suuren poikkeuksen tekee onneksi tämä mieletön taito markkinoida blogia. 

Ihan vakavasti, tällä hetkellä sivusto on lähinnä reissun aikaisten päivitysten suojapaikka.

Ja sitten itse asiaan: Tärkein syy tämän sivuston luomiselle on se, että pian reppu pääsee taas käyttöön ja lähtee ensi kesänä seikkailemaan Indonesiaan, Malesiaan ja Singaporeen (JEEEEEE!!!)  ja pitkien päivitysten postaaminen Facebookiin on teknisesti rasittavaa. 

Ja hei, ihan itse tein! Kertoisin mielelläni, että olen nykyään loistava koodaaja, mutta tosiasiassa olen vain kelvollinen koodien copypastettaja, mikä tosin sekin on jo saavutus, kun en ennen tätä rupeamaa edes ymmärtänyt mitä koko koodaaminen tarkoittaa. 


Jihuu!


N❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti